Asien med Jonna och Jenny

Vi är två Uddevalla tjejer som under sex veckor skall leva livet i Asien! Kina och Thailand står på schemat så läs och njut av våra upplevelser!

solig dag i hk

Kategori:

Efter frukosten åkte vi tåg till Lo Wu, en stad utanför hong kong där det skulle vara billig shopping.Vi läste att man var tvungen att ha visum där så vi tog med passen.När vi kom dit var det vämer säkerhet än åå en flygplats typ!Vi stod i en kö där man skulle visa sitt pass o visum,då ser jenny plötsligt en skylt o kommer på att vi bara har single entry-visum. Vi fick lite panik o frågar om det stämmer,o ja det gjorde det....så det var bara att ta första bästa tåg tillbaka igen haha orkar ej! Om vi hade fått vårt visum stämplat hade vi inte fått komma in i peking,så där hade vi tur!
När vi kom tillbaka var vi trötta o hungriga så vi köpte sallad o satte oss i solen.Alla glodde på oss,antingen för att vi satt där eller för att vi åt eller för att vi hade linnen när alla andra gick i jackor typ! Vi han även med lite affärer o marknader idag oxå. Nu är vi på rummet o ska ta det lugnt sen får vi se vad vi gör:) puss från oss!








Kommentarer


Kommentera inlägget här: